Waarom permanent ontharen

Waarom permanent ontharen

Sinds de jaren negentig is het voor veel vrouwen gebruikelijk om ongewenst haar in de intieme zone en in de been- en okselstreek te verwijderen. Voor een regelmatige verwijdering van lichaamshaar worden vaak methoden als scheren of de pijnlijke behandeling met wax of een epileerapparaat gebruikt. Afhankelijk van de methode kan het effect van een gladde huid enkele dagen tot enkele weken aanhouden.


Maar met behandelmethodes als DPL behoren harsen, scheren, epileren en ontharing crèmes definitief tot het verleden!

De trend van ontharen wordt ook bij mannen steeds populairder.

A-esthetisch  

Een gladde huid in de intieme of okselstreek spreekt veel mensen aan als esthetisch en erotisch. Vooral in de zomer zijn stoppels erg ongewenst. Bij het scheren komen die stoppels vrij snel weer tevoorschijn. Met de permanente ontharing bent u verlost van vervelend en voortdurend ontharen.

Ongewenste, overmatige haargroei

Veel vrouwen hebben last van meer haar op plaatsen zoals de bovenlip. Een zogenaamde vrouwenbaard komt voor bij ongeveer 20-30% van alle vrouwen en ontstaat door genetische overerving of hormonale veranderingen. Aangezien veel getroffen vrouwen last hebben van deze lichaamsbeharing, zijn er gelukkig vele manieren om het te verwijderen.
De meesten grijpen naar het scheermes, waardoor zichtbare stoppels ontstaan. Zelfs pijnlijke behandelingen met wax worden overwogen. Heb geen last van dit lelijke haar en vergeet de pijnlijke ontharingsmethoden.
De DPL methode biedt u een optimaal alternatief permanent effect, zelfs op deze ongewone plaats van het lichaam.

Waarom permanent ontharen

Gevoeligheid van de huid

Bij veel gangbare ontharingsmethoden als scheren, harsen en epileren kunnen huidirritaties optreden. Dergelijke irritaties hebben symptomen als een rode huid, jeuk, puistjes of eczemen. Aangezien veel mensen een gevoelige huid hebben, komen dergelijke symptomen vaak voor.
Maar ook mensen zonder gevoelige huid kunnen last krijgen van dergelijke huidirritaties.
Gebieden als de intieme zone, de oksels en de billen zijn over het algemeen gevoeliger. Daarom is het belangrijk de juiste ontharingsmethode te kiezen.
Vooral in de zomer is een gladde huid gewenst, maar huidirritaties kunnen deze teint verstoren. Onze permanente ontharing met laser behandelt de huid bijzonder zacht en kan daarom uw droom van een permanente gladde huid waarmaken.

Permanent ontharen

Intensiteit van de beharing

Bij mannen is lichaamsbeharing algemeen aanvaard en niet storend.
Maar sommige mannen hebben sterker lichaamshaar. Dit geldt vooral voor de zones op de rug, de borst en de buik. Als dit het geval is, kan dit snel leiden tot een onaangename geur, omdat zweet zich aan het haar kan hechten.
Bij dergelijke problemen kunnen conventionele ontharingsmethoden op korte termijn helpen, maar deze zijn zeer pijnlijk en tijdrovend. De DPL methode biedt hier een oplossing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deel deze pagina op Facebook261
Deel deze pagina op Twitter48
Deel deze pagina Pinterest176
Bezoek onze Instagram368
Deel deze pagina via Whatsapp68

Body&More