Peelings OBAGI Medical

Peelings OBAGI Medical

Als uw huid veroudert en onder invloed is van het dagelijkse leven (zoals zon, spanning, vervuiling), vertraagt de celdeling van de huid. Dit betekent dat de nieuwe cellen langer nodig hebben om de oppervlakte te bereiken. En dat oude cellen langer aan de oppervlakte blijven zitten. U begint de onwelkome tekenen van het verouderen op te merken in de vorm van fijne lijntjes en rimpels, sproeten en ouderdomsvlekjes, ongelijke huidtonen, verlies van elasticiteit en uitdroging van uw huid.

Het Obagi Nu-Derm Fx Systeem, een bij uw arts, kliniek of erkend Obagi behandelcentra verkrijgbaar huidverzorgings-systeem, versnelt het delingsproces van de huidcellen*.
Het systeem dringt diep door in de huid en verbetert schade, ook in de diepere huidlagen. Het versterkt de cel functies van de huid. En helpt zo om de huid er jonger en gezonder uit te laten zien.

Peelings OBAGI Medical

Obagi Nu-Derm Fx Systeem

Het Obagi Nu-Derm Fx Systeem voert opeenvolgende acties uit, in de Verenigde Staten Therapeutic Cascade™ genoemd:

  • Verkorting van de doorlooptijd van nieuwe huidcellen naar de oppervlakte, waardoor een zachtere huid, verminderde rimpels en verhoogde huidweerstand ontstaan.
  • Vermindering van plaatselijke pigmentatie (sproeten en ouderdomsvlekken) en voorkoming van nieuwe hyperpigmentatievorming.
  • Verhoging van de uniformiteit van cellen in de diepste huidlaag voor een betere huidstructuur en een uitgebalanceerde, gelijkmatigere huidkleur.
  • Versterking van de aanmaak van collageen en elastine voor een stevigere, minder kwetsbaar uitziende huid.
  • Verhoging van het voedingsstoffengehalte, ter bevordering van een natuurlijke hydratatie en circulatie, waardoor een soepele, gezonde en stralende huid ontstaat.

OBAGI blue peel

Wanneer u uw Transformatie naar een gezondere en jonger uitziende huid wilt versnellen en geïnteresseerd bent in een chemische peeling behandeling, dan kan Obagi Blue Peel u daarbij helpen. Obagi Blue Peel wordt uitsluitend uitgevoerd in een erkende Obagi-kliniek of -praktijk. Voor en na de behandeling dient u het Obagi Nu-Derm Fx System te gebruiken.

Wanneer?

  • Pigmentvlekken
  • Verouderde huid
  • Acne
  • Hals en decolleté

Prijslijst “OBAGI NU derm systeem

Disclaimer

* Resultaten kunnen per persoon verschillen onder andere afhankelijk van leeftijd, haartype, staat van het gebit, huidtype, opbouw van de huid en inktkleur en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.

Deel deze pagina op Facebook261
Deel deze pagina op Twitter48
Deel deze pagina Pinterest176
Bezoek onze Instagram368
Deel deze pagina via Whatsapp68

Body&More