Hoe beoordelen onze klanten ons

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 38 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Eyebrow

Rated 5 out of 5
oktober 21, 2019

I am very satisfied with my new eyebrow. Martina is professional. She advised me. It looks very natural. She is very careful and patient. Finally, I have the eyebrows I always wanted. Thank you very much!

Romana Švigostová

Wenkbrauwen

Rated 5 out of 5
oktober 1, 2019

Ben erg tevreden, super mooi gedaan. Dankjewel hiervoor. Hartelijke groet Henriette

Henriette

Microblading PMU

Rated 5 out of 5
april 30, 2019

Dit is een echte aanrader dit ,vriendelijk hygiënisch gezellige babbel mijn wenkbrauwen zien er nu al super uit nergens last van en ontzettend blij dat ik het heb laten doen.Ik kan het iedereen aanraden om hier na toe te gaan. Tot over 5 weken

Cisca

Permanent make up

Rated 5 out of 5
maart 21, 2019

Schoon, mooi en netjes. Ze nemen de tijd voor je om alles door te spreken. Zeer professioneel en kundig. Ik kom hier dan ook graag al een aantal jaren. Aanraders is de bodytec. Oefeningen met extra spier stimulatie voor een gezonder en strakker lichaam. Ook de microblading wenkbrauwen, een mooi en natu***ijk resultaat inclusief nabehandeling.

Yvonne

Definitief ontharen

Rated 5 out of 5
maart 21, 2019

Zeer professioneel bedrijf waar je door uitermate vriendelijke eigenaren wordt ontvangen. Alles wordt uitgebreid met je doorgenomen zodat je precies weet waar je aan toe bent! Ik heb de kuur van definitief ontharen gedaan voor benen, oksels en bikinilijn en ben zeer tevreden met het (eind)resultaat. Kom graag terug bij Martina voor eventuele na behandeling( en gezellig praatje) om het gewenste resultaat blijvend te houden. Echte aanrader!

Patricia Koning

Om onze service en behandelingen nog beter te maken zijn wij heel erg geïnteresseerd in u mening over de behandeling en Body & More.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deel deze pagina op Facebook261
Deel deze pagina op Twitter48
Deel deze pagina Pinterest176
Bezoek onze Instagram368
Deel deze pagina via Whatsapp68

Body&More